TRAPPEN

Stevige metalen, indien gewenst gecombineerd met hout, glas of steen.

BALUSTRADES/LEUNINGEN

Bij ons gaan veiligheid, kwaliteit en esthetiek hand in hand.

POORTEN

Een poort die uw privé- en industrieterrein perfect afsluit. Al dan niet geautomatiseerd.

MAATWERK

Geen idee is te gek. Wij denken met u mee en maken het onmogelijke mogelijk.

Uw specialist in maatwerk metaal

Historiek

Sedert 1995 kunt u bij ons terecht voor al uw maatwerk in metaal. Ons team bestaat uit drie op elkaar afgestemde vakmannen die elke dag het beste van zichzelf geven om uw project van A tot Z te verzorgen. Stefaan Bossuyt stampte de zaak volledig autonoom uit de grond en kan op heden 20 jaar ervaring, een eigen atelier met professionele machines, en vele kwaliteitsvolle referenties voorleggen. We streven naar een voor u zo vlot en aangenaam mogelijk verloop. Duidelijk en degelijk advies, gestoeld op onze eigen ervaring, worden door ons hoog in het vaandel gedragen.

Diensten

Boss-metaal is gespecialiseerd in het ontwerp, de creatie en installatie van metalen trappen, poorten, balustrades, leuningen en ander maatwerk. Zowel de particulier als de architect en bedrijfsleider zijn bij ons aan het goede adres. We bezitten de nodige ervaring, vakkennis en professioneel materiaal om een diversiteit aan projecten tot een goed einde te brengen. U hebt een idee? We komen bij u langs en werken dit tot in de puntjes samen met u uit. We staan voor u klaar om onze passie, inzet en creatieve inbreng met u te delen. 

Troeven

We houden ons team bewust kleinschalig, ondanks de enorme sectoriële groei en vraag. Dit om u de beste vakmannen te kunnen garanderen die de nodige kennis en passie delen en perfect op elkaar afgestemd zijn. Hierdoor kunnen we u niet alleen een zo goed mogelijke service aanbieden, maar ook een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bij ons gaan stevigheid, veiligheid, betrouwbaarheid, esthetiek én betaalbaarheid steevast hand in hand. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale oplossing volgens uw wensen en noden. Ons doel: metaal op zijn best doen schitteren binnen uw toepassing.

" Boss-metaal is gespecialiseerd in het ontwerp, de creatie en installatie van metalen trappen, poorten, balustrades en ander maatwerk "

" Ons doel: metaal op zijn best doen schitteren binnen uw toepassing "

" Bij ons gaan stevigheid, veiligheid, betrouwbaarheid, esthetiek én betaalbaarheid steevast hand in hand "

" We staan voor u klaar om onze passie, inzet en creatieve inbreng met u te delen "

" Samen met u gaan we op zoek naar de ideale oplossing volgens uw wensen en noden "

Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info